65 cm zitbal stof

VLUV zitballen uit de serie STOV zijn leverbaar in twee maten. Hieronder vind je alle vijf zitballen welke uit de serie STOV komen en een diameter hebben van 65 cm. Voor een ergonomische zit is deze maat zitbal geschikt voor personen tussen de 155 en 175 cm. De VLUV STOV zitballen zijn leverbaar in zeven verschillende variaties, namelijk Antraciet, Charcoal, Concrete, Macchiato, Grijs, Pebble en Petrol. De zitballen worden compleet geleverd met een 100% polyester vlekbestendige en uitwasbare hoes en een ventiel om de bal eenvoudig op te pompen met bijvoorbeeld de fietspomp. Het gewicht van de stoffen zitballen van VLUV met eend diameter van 65 cm bedraagt 1,9 kg en het maximaal belastbare gewicht bedraagt 120 kg. De stof zitballen zijn een echte aanrader voor op kantoor of in huis!

VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal. Deze uitvoering in de stof “STOV” is van 100% polyester. Het heeft een warme en comfortabele uitstraling door de gemêleerde stof en dubbel gestikte naden.

65 cm zitbal stof

Een luxe 65 cm zitbal stof voor op het kantoor of in huis. Het ergonomische ontwerp van de 65 cm zitbal stof zorgt ervoor dat u er rechtop en comfortabel op kunt zitten. Door het strakke design en de hoogwaardige stoffen is de 65 cm zitbal stof een echte eye-catcher in huis.

VLUV

Kristof was bezig met een opdracht, als designer, om een kantoor opnieuw in te richten. Daar zag hij een fitnessbal liggen, hoewel functioneel, erg lelijk. Zo is het idee van Vluv geboren. Met de kennis en het actuele onderwerp dat mensen te veel zitten, is Vluv hét nieuwe zitelement, zowel thuis als op kantoor. Je mag ervanuit gaan dat deze bal, zeker in een kantoor omgeving intensief gebruikt gaat worden, daarom is er gekozen voor een supersterke, lekvrije, fitness bal als basis. De naadloze PVC bal is eco-vriendelijk, PFOA vrij en is speciaal ontwikkeld voor Vluv. Door er een mooie stof omheen te ontwerpen, en het strakke ontwerp ervan, verandert deze functionele bal in een tijdloos en prachtig zit element.
Het voordeel van deze bal is dat deze gebruikt kan worden om de gewone bureau stoel af te wisselen, zodat jouw lichaam de benodigde beweging krijgt tijdens een lange dag achter jouw inbox. Het zorgt voor de juiste zithouding en laat je goed rechtop zitten, waarbij de buik- bil- en beenspieren gebruikt worden. Afhankelijk van jouw lengte gebruik je één van de twee maten, waarbij advies van Vluv gebruikt kan worden om de juiste bal te gebruiken. Afgezien van de kwaliteit, brengt dit zitelement een verrassende afwisseling op kantoor en in jouw woonkamer, om even aan te schuiven aan een bureau van een collega of om jouw dagelijkse zen-balans moment te hebben voor jouw gym oefeningen. Met de prachtige hoogwaardige stoffen, merino wol, polyester en lederlook wordt Vluv de functionele lieveling die past in elk mooi ontworpen huiselijke en zakelijke omgeving.

  • Duitsland
  • Ontworpen door Kristof Hock
  • Ergonomisch, evenwichtig en dynamisch zitten
  • Basis is sterke PFOA vrije, eco-vriendelijke PVC bal, speciaal ontworpen voor Vluv
  • Twee maten, voor diverse lengtes
  • Sterke YKK rits
  • Subtiele rand onder de basis tegen wegrollen
  • Handvat voor gemakkelijke verplaatsing
  • Hardheid aan te passen
  • Te gebruiken voor kantoor, thuis en voor oefeningen