75 cm zitbal kunstleer

VLUV zitballen uit de serie VEEL zijn leverbaar in twee maten. VLUV zitballen uit de serie VEEL zijn voorzien van innovatief polyester met leather look. Het materiaal is wrijfbestendig en is gemaakt van ademend materiaal. Door de leather look heeft de bal een luxe en strakke uitstraling. Door de stevige hoes heeft de binnenbal geen kans om uit te zetten. Dat maakt het zitcomfort optimaal. Daarnaast is de binnenbal voorzien van een barst-resistent materiaal, wat ervoor zorgt dat de bal niet scheurt als deze lek raakt. Aan de onderkant van de bal bevind zich een ring die voorkomt dat de bal wegrolt. De bal heeft een comfortabel handvat, waardoor je de bal makkelijk met 1 hand mee kunt nemen. Hieronder vind je alle zitballen welke uit de serie VEEL komen en een diameter hebben van 75 cm. Voor een ergonomische zit is deze maat zitbal geschikt voor personen tussen de 175 en 195 cm.

VLUV zitbal...meer dan alleen zitten. De stof “VEEL” is gemaakt van slijtvast polyester voorzien van lederlook voor een stoere uitstraling met dubbel gestikte naden in een andere kleur.

75 cm zitbal kunstleer

Een luxe 75 cm zitbal kunstleer voor op het kantoor of in huis. Het ergonomische ontwerp van de 75 cm zitbal kunstleer zorgt ervoor dat u er rechtop en comfortabel op kunt zitten. Door het strakke design en de hoogwaardige stoffen is de 75 cm zitbal kunstleer een echte eye-catcher in huis.

VLUV

Kristof was bezig met een opdracht, als designer, om een kantoor opnieuw in te richten. Daar zag hij een fitnessbal liggen, hoewel functioneel, erg lelijk. Zo is het idee van Vluv geboren. Met de kennis en het actuele onderwerp dat mensen te veel zitten, is Vluv hét nieuwe zitelement, zowel thuis als op kantoor. Je mag ervanuit gaan dat deze bal, zeker in een kantoor omgeving intensief gebruikt gaat worden, daarom is er gekozen voor een supersterke, lekvrije, fitness bal als basis. De naadloze PVC bal is eco-vriendelijk, PFOA vrij en is speciaal ontwikkeld voor Vluv. Door er een mooie stof omheen te ontwerpen, en het strakke ontwerp ervan, verandert deze functionele bal in een tijdloos en prachtig zit element.
Het voordeel van deze bal is dat deze gebruikt kan worden om de gewone bureau stoel af te wisselen, zodat jouw lichaam de benodigde beweging krijgt tijdens een lange dag achter jouw inbox. Het zorgt voor de juiste zithouding en laat je goed rechtop zitten, waarbij de buik- bil- en beenspieren gebruikt worden. Afhankelijk van jouw lengte gebruik je één van de twee maten, waarbij advies van Vluv gebruikt kan worden om de juiste bal te gebruiken. Afgezien van de kwaliteit, brengt dit zitelement een verrassende afwisseling op kantoor en in jouw woonkamer, om even aan te schuiven aan een bureau van een collega of om jouw dagelijkse zen-balans moment te hebben voor jouw gym oefeningen. Met de prachtige hoogwaardige stoffen, merino wol, polyester en lederlook wordt Vluv de functionele lieveling die past in elk mooi ontworpen huiselijke en zakelijke omgeving.

  • Duitsland
  • Ontworpen door Kristof Hock
  • Ergonomisch, evenwichtig en dynamisch zitten
  • Basis is sterke PFOA vrije, eco-vriendelijke PVC bal, speciaal ontworpen voor Vluv
  • Twee maten, voor diverse lengtes
  • Sterke YKK rits
  • Subtiele rand onder de basis tegen wegrollen
  • Handvat voor gemakkelijke verplaatsing
  • Hardheid aan te passen
  • Te gebruiken voor kantoor, thuis en voor oefeningen