65 cm zitbal vilt

VLUV zitballen uit de serie VELT zijn zitballen welke voorzien zijn van een hoes die gemaakt zijn van puur, natuurlijk 3 mm. Merino wolvilt. Wolvilt is een natuurlijk product welke vervaardigt is van 100% nieuw scheerwol. Dit product is van nature vocht en vuilafstotend. Het materiaal is van de hoogte klasse. Vandaar dan ook gekozen als product voor deze serie VELT voor de kwaliteit zitballen VLUV. Ook deze zitballen worden compleet geleverd met anti schurende binnenbal, adapter en ventiel voor fietspomp dit voor het eenvoudig oppompen van de zitbal. Deze zitballen zijn leverbaar in twee maten, in deze categorie vind u de maat 65 cm. Voor een ergonomische zit is deze maat geschikt voor personen met een lengte van 155 tot 175 cm. Bent u langer? Dan adviseren wij de maat 75 cm. Het gewicht van de vilt zitballen van VLUV met een diameter van 65 cm bedraagt 2,5 kg en het maximaal belastbare gewicht bedraagt 120 kg. Hieronder vind u de VLUV VELT zitballen in de maat 65 cm. Welke leverbaar zijn in vier verschillende kleuren. Welke kiest u?

Design zitbal VLUV, comfortabel en ergonomisch. De stof “VELT” is 100% duurzaam, 3mm dik Merino wolvilt. Dit model heeft een warme en rijke uitstraling door de contrasterende en dubbel gestikte naden.

65 cm zitbal vilt

Een luxe 65 cm zitbal vilt voor op het kantoor of in huis. Het ergonomische ontwerp van de 65 cm zitbal vilt zorgt ervoor dat u er rechtop en comfortabel op kunt zitten. Door het strakke design en de hoogwaardige stoffen is de 65 cm zitbal vilt een echte eye-catcher in huis.

VLUV

Kristof was bezig met een opdracht, als designer, om een kantoor opnieuw in te richten. Daar zag hij een fitnessbal liggen, hoewel functioneel, erg lelijk. Zo is het idee van Vluv geboren. Met de kennis en het actuele onderwerp dat mensen te veel zitten, is Vluv hét nieuwe zitelement, zowel thuis als op kantoor. Je mag ervanuit gaan dat deze bal, zeker in een kantoor omgeving intensief gebruikt gaat worden, daarom is er gekozen voor een supersterke, lekvrije, fitness bal als basis. De naadloze PVC bal is eco-vriendelijk, PFOA vrij en is speciaal ontwikkeld voor Vluv. Door er een mooie stof omheen te ontwerpen, en het strakke ontwerp ervan, verandert deze functionele bal in een tijdloos en prachtig zit element.
Het voordeel van deze bal is dat deze gebruikt kan worden om de gewone bureau stoel af te wisselen, zodat jouw lichaam de benodigde beweging krijgt tijdens een lange dag achter jouw inbox. Het zorgt voor de juiste zithouding en laat je goed rechtop zitten, waarbij de buik- bil- en beenspieren gebruikt worden. Afhankelijk van jouw lengte gebruik je één van de twee maten, waarbij advies van Vluv gebruikt kan worden om de juiste bal te gebruiken. Afgezien van de kwaliteit, brengt dit zitelement een verrassende afwisseling op kantoor en in jouw woonkamer, om even aan te schuiven aan een bureau van een collega of om jouw dagelijkse zen-balans moment te hebben voor jouw gym oefeningen. Met de prachtige hoogwaardige stoffen, merino wol, polyester en lederlook wordt Vluv de functionele lieveling die past in elk mooi ontworpen huiselijke en zakelijke omgeving.

  • Duitsland
  • Ontworpen door Kristof Hock
  • Ergonomisch, evenwichtig en dynamisch zitten
  • Basis is sterke PFOA vrije, eco-vriendelijke PVC bal, speciaal ontworpen voor Vluv
  • Twee maten, voor diverse lengtes
  • Sterke YKK rits
  • Subtiele rand onder de basis tegen wegrollen
  • Handvat voor gemakkelijke verplaatsing
  • Hardheid aan te passen
  • Te gebruiken voor kantoor, thuis en voor oefeningen