Tunturi

Tunturi New Fitness is een belangrijke speler op de zich snel ontwikkelende wereldwijde markt voor fitnessapparatuur en wellness en de trotse eigenaar van verscheidene bekende merken, zoals Tunturi® Platinum PRO, Tunturi® Pure, Tunturi® GO en Bruce Lee Fitness. De ambitie van Tunturi New Fitness is om aan een groot aantal marktsegmenten te leveren:
– Consumenten (fitnessapparatuur voor gebruik thuis).
– Professionele gebruikers, zoals sportscholen en fysiotherapeuten.
– Fitnessapparatuur binnen bedrijven, zoals kantoren en andere organisaties.

 

Onze merken hebben een eigen, uniek perspectief maar bieden alle continue innovatie, een aantrekkelijk ontwerp, topkwaliteit en betrouwbare service.

Sterke lokale aanwezigheid
Wij werken samen met gespecialiseerde verkooppartners en wederverkopers in meer dan 60 landen. Tunturi New Fitness is verantwoordelijk voor strategie, bedrijfsontwikkeling en de coördinatie van marketing-, product- en serviceontwikkeling, productieplanning, aankoop, in- en outsourcing. Ons bedrijf is gevestigd in Almere, Nederland (dichtbij Amsterdam).

Trendsettend
In overeenstemming met duurzame internationale trends (een gezondere levensstijl en meer lichaamsbeweging) is Tunturi New Fitness van mening dat krachtige merken en de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende, aantrekkelijke producten en services de belangrijkste voorwaarden zijn om succesvol te zijn. De rol van internet als verkoopkanaal groeit in vele markten. De gespecialiseerde verkoopsector zal echter altijd een rol blijven spelen bij de verkoop van producten van hoge kwaliteit, waarbij advies, uitleg van de toegevoegde waarde en goede dienstverlening na verkoop van belang zijn. Tunturi New Fitness ondersteunt zijn verkooppartners met producttraining, een uitgebreide reeks promotie-items en natuurlijk de beste producten!

Alle fitnessballen van Tunturi

Alle accessoires van Tunturi